Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Στον ραδιοθάλαμο της Πειραϊκής Εκκλησίας βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, δημοσιογράφος κα Δώρα Αναγνωστόπουλου, φιλοξενούμενη του Δημήτρη Αλφιέρη και της εκπομπής «Εφ’ όλης της υλης».

Η κα Ανανγνωστοπουλου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, στους ρυθμούς που υπάρχουν για την προετοιμασία και παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο παρουσίασης κοινωνικών θεμάτων που και η ίδια, κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει.

«Η σχέση με τους τηλεθεατές βασίζεται στην εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά η κα Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη ταυτόχρονα στο μεγάλο φορτίο ευθύνης για την μεταφορά της είδησης στην πραγματική της διάσταση.

Σημείωσε ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA έχει ανοδική πορεία, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή της ότι θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου μιας και αυτό που παρακολουθούν οι τηλεθεατές είναι αποτέλεσμα συντονισμένης, έγκυρης, ομαδικής και υπεύθυνης δουλειάς. «Είναι μεγάλη η ευθύνη και ελπίζω να σταθώ στο ύψος των απαιτήσεων», ανέφερε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά της για τον τρόπο που εορτάστηκε το φετινό Πάσχα, τονίζοντας πως «το Πάσχα που ζήσαμε ήταν ένα πολύ δύσκολο Πάσχα για όλους μας. Ήταν μεγάλη η θυσία μας να απέχουμε αυτές τις μεγάλες στιγμές για την Ορθοδοξία μας, από τις Εκκλησίες».

Αναφερόμενη στις εντυπώσεις της από την συνέντευξη που της παραχώρησε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA πριν λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στάθηκε ιδιαίτερα «στην ηρεμία με την οποία μιλάει, στην αποφασιστικότητα και στον δυναμισμό του λόγου του» όπως τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για μία χαρισματική, αναμφισβήτητα, προσωπικότητα.

Τέλος, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της στους γονείς και την οικογένειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό που είμαστε το οφείλουμε στους γονείς μας. Τα βιώματά μας, τον χαρακτήρα μας, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή».

Αναγνωρίζοντας το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, δήλωσε εθελόντρια σε μία μελλοντική προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βιώνουν δύσκολες και τραγικές καταστάσεις στην καθημερινότητά τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόσωπο του μεγάλου ευεργέτη της Μητροπόλεώς μας κ.Ευάγγελου Μαρινάκη.