Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς (video).

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς (video).

Στα θρανία τους επανήλθαν σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, υπό άλλες συνθήκες, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Εκεί βρέθηκε και η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου με την τηλεοπτική κάμερα του ΣΚΑΪ η οποία κατέγραψε και μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του σταθμού «ΣΗΜΕΡΑ», την υποδειγματική τήρηση από τους μαθητές όλων των μέτρων προστασίας που προβλέπουν οι ειδικοί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, όπως θα δείτε και στο σχετικό video, κάθε μαθητής είχε στο θρανίο του μάσκα και αντισηπτικό για ατομική χρήση.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης σύνδεσης που πραγματοποίησε η εκπομπή, η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας εν ώρα διαλείμματος των παιδιών από το μάθημα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα στα Εκπαιδευτήρια της τοπικής μας Εκκλησίας πραγματοποιούνταν τηλεμαθήματα μέσω ειδικής πλατφόρμας της σχολικής μας μονάδας κάτι που συνεχίζει να συμβαίνει με για τους μαθητές και τις μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων.

Δείτε τα σχετικά video.