Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Ιωάννης Μώραλης.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ.Ιωάννης Μώραλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο κ.Γρηγόριο Καψοκόλη, συζήτησε με τον Σεβασμιώτατο για τις δυσκολίες που έχει επιφέρει στους πολίτες του Πειραιά η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας.

Ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πειραιά και τον Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου, μεταξύ άλλων, και για την λειτουργία των δομών της Μητροπόλεως, για τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί σχετικά με την ασφάλεια των πιστών κατά την παρουσία και παραμονή τους στους Ιερούς Ναούς της τοπικής μας Εκκλησίας, για την αυστηρή εφαρμογή και τήρηση των μέτρων ασφαλείας στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα κέντρα διανομής τροφίμων σε αστέγους και απόρους συνανθρώπους μας, αλλά και στο Γηροκομείο Πειραιώς, πρόεδρος της Εφορείας του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος.

Τέλος, αντηλλάγησαν απόψεις επί κοινωνικών θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα όλων και αναφέρθηκαν σε μελλοντικές δράσεις στήριξης, κυρίως των ευαίσθητων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και τους δύο τόσο για την παρουσία τους στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και την συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την άριστη σχέση, συνεργασία και επικοινωνία των δύο θεσμών.