Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο μεγαλύτερο λιμάνι της Χώρας μας

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής στο μεγαλύτερο λιμάνι της Χώρας μας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ξεκίνησε στις 1:30 μ.μ και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα με την υπογραφή του πρακτικού της ορκωμοσίας από τους επικεφαλείς των συνδυασμών που μετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι η Εκκλησία θα είναι παρούσα και όπου μπορεί θα συνδράμει τη νέα Δημοτική Αρχή στο δύσκολο έργο που μόλις αναλαμβάνει.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ και νέος Δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης δήλωσε: “Η εμπιστοσύνη και η λαϊκή εντολή των πολιτών του Πειραιά όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Μαΐου, ανοίγουν σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική πορεία της πόλης του Πειραιά. Ένα κεφάλαιο δημιουργίας, έμπνευσης και προοπτικής, το οποίο θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε όλοι μαζί.Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας αρχής. Ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία. Το νοιώθουμε όλοι, το καταλαβαίνουμε όλοι, το έχουμε ανάγκη όλοι. Το μεγάλο εμπόδιο που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι τα ίδια τα προβλήματα. Είναι η αδυναμία μας να τα αντιμετωπίσουμε. Η αδυναμία μας να μιλήσουμε καθαρά και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, τη σκληρή δουλειά. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Πειραιά που πετυχαίνει και νικά. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε με πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά από αύριο το πρωί

Δείτε σύντομο φωτογραφικό υλικό από την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

 

{module GalleryPowerPlay_824}