Νέα Ταυτότητα: Εισιτήριο Χωρίς Επιστροφή

Νέα Ταυτότητα: Εισιτήριο Χωρίς Επιστροφή

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου η ημερίδα με το άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα: “Νέα ταυτότητα, εισητήριο χωρίς επιστροφή” που διοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών με την συνεργασία των Ελλήνων Youtubers, υπό την αιγίδα της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως.
Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Ν. Φάληρο, με αποτέλεσμα αυτή να μην επαρκεί. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν επιπλέον καρέκλες από παρακείμενες αίθουσες για να μπορέσει ο κόσμος μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να παρακολουθήσει την ημερίδα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σεραφείμ κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας. Ακολούθησαν οι ομιλίες των κ. Χιωτακάκου, κ. Παπανικολάου, κ. Παπασωτηρίου και  κ. Αδαμόπουλου. Ομιλητές στην ημερίδα υπήρξαν και ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Αναστασίου και ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος. Τέλος ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό ενώ αναγνώσθησαν και τα πορίσματα της ημερίδας.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ να ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο με τη συνοδεία του κόσμου που παρευρέθηκε.

Δείτε φωτογραφίες από την ημερίδα και παρακολουθήστε σε βίντεο τις ομιλίες που δόθηκαν.