Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς ανήμερα των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου κ.Σεραφείμ.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς ανήμερα των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου κ.Σεραφείμ.

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερωνύμου θα τελεστούν αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στις 11:30 το πρωί τα εγκαίνια του νέου διοικητικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλεως (Φίλωνος 45, όπισθεν του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς).

Τα νέα γραφεία της τοπικής μας Εκκλησίας ανακαινίσθηκαν και διαρρυθμίστηκαν εξ ολοκλήρου δαπάνη του Μεγάλου Ευεργέτου της Μητροπόλεώς μας κ.Ευάγγελου Μαρινάκη, εις μνήμη του μακαριστού πατρός του, Μιλτιάδου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ονομαστηρίων το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30  θα ψαλεί πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Ακολούθως στις 10:30 ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί εόρτιες ευχές του κλήρου και του λαού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού μας Ναού.

Στις 11: 30 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, θα τελέσει τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.