Εορτή λήξης σχολικού έτους 2011- 2012 του Δημοτικού της Ι.Μ. Πειραιώς

Εορτή λήξης σχολικού έτους 2011- 2012 του Δημοτικού της Ι.Μ. Πειραιώς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθημάτων, για το σχολικό έτος 2011 – 2012 , του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στο ανοιχτό Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

Τις ικανότητες των παιδιών στις μουσικές , θεατρικές και γυμναστικές επιδόσεις,  απο τις κερκίδες του θεάτρου  παρακολουθησαν περισσότεροι απο 1800 γονείς και συγγενείς των μικρών μαθητών μεταξύ των οποίων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ Σεραφείμ , ο οποίος  τόνισε την ανάγκη για προστασία  της Ελληνικής Οικογένειας , η οποία βάλλεται με έντεχνο τρόπο.

Πλαισιωμένος  απο τους Διευθυντές του Δημοτικού Σχολείου Κων/νο Παναγιωτοπούλο, του Νηπιαγωγείου Νικολάου Σαμπαζιωτη και του Γυμνασίου Ιωάννη Παπαθεοχαρη και με τη βοήθεια του πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νήφωνα Καπογιάννη ο Σεβασμιώτατος μοίρασε τους τίτλους σπουδών των μαθητών της ΣΤ´ τάξης ,οι οποίοι φεύγουν θωρακισμενοι με γνώσεις και ηθικές αξίες για τη ζωή προς το Γυμνάσιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό, παραδοσιακό πανηγύρι απο την γνωστή ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, η οποία φιλικά ερμήνευσε γνωστά παραδοσιακά τραγούδια .

peiraios-paidia1

peiraios-paidia2

peiraios-paidia3

peiraios-paidia4

peiraios-sxoleio

peiraios-sxoleio1

peiraios-sxoleia5