Προσφορά δωρεάν rapid test στο Γηροκομείο Πειραιώς από την Περιφέρεια Αττικής.

Προσφορά δωρεάν rapid test στο Γηροκομείο Πειραιώς από την Περιφέρεια Αττικής.

Στην δωρεάν παροχή 1.000 rapid test προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής, μέσω της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιώς κας Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, τους φιλόξενους χώρους του Γηροκομείου Πειραιώς.

Θυμίζουμε ότι το ίδρυμα τελεί υπό την εποπτεία της Περιφέρειας και για τον λόγο αυτό η κα Αντωνάκου επισκέπτεται τακτικότατα τους χώρους του Γηροκομείου, έχει πλήρη εικόνα, αναγνωρίζει το έργο, το οποίο επιτελείται και στηρίζει  έμπρακτα την όλη προσπάθεια. Απόδειξη αυτών είναι η σημερινή δωρεάν προσφορά των 1.000 rapid test για τους εργαζομένους και τους τροφίμους του ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος είναι Πρόεδρος της εφορείας του ιδρύματος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του – εκ μέρους της εφορείας, αλλά και εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά, με τον οποίο όπως πολλές φορές έχει αναφέρει ο Σεβασμιώτατος, συνδιοικεί το ίδρυμα – στην κα Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά «για την σπουδαία αυτή, δωρεά την οποία μας εκόμισε σήμερα».

Πρόκειται για μία ενέργεια η οποία, όπως είπε στον Σεβασμιώτατο η κα Αντωνάκου, θα επαναλαμβάνεται και για τον λόγο αυτό την συνεχάρη «για το αμέριστο ενδιαφέρον της για την τρίτη και τέταρτη ηλικία, την οποία με πολλή επίγνωση και αγάπη διακονούμε εδώ σε αυτόν τον χώρο της στοργής, στο μεγάλο αυτό σπίτι του Πειραιά», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σεβασμιώτατος.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε ακόμα μία φορά την κα Αντωνάκου και δι’ αυτής τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γεώργιο Πατούλη, ευχήθηκε να έχουν «πάντοτε την Χάρη και την Ευλογία του Θεού στη ζωή τους  και στο μεγάλο και σπουδαίο έργο που επιτελούν στην Περιφέρεια Αττικής».

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το έργο που επιτελεί το Γηροκομείο Πειραιώς, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά ότι «το Γηροκομείο Πειραιώς αποτελεί πρότυπο», συμπληρώνοντας παράλληλα πως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ.Γεώργιος Πατούλης «θέλει να συνεχίσουμε να συνδράμουμε όλους τους φορείς, οι οποίοι επιτελούν τόσο σημαντικό έργο».

«Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι οι εμβολιασμοί, οι οποίοι προχωρούν στη χώρα με καλούς ρυθμούς, αλλά και ο έλεγχος για τις ευπαθείς ομάδες, οι οποίες είναι εδώ», είπε η κα Αντωνάκου, επισημαίνοντας πως «συνεχίζουμε την άριστη συνεργασία που έχουμε και θα τη συνεχίσουμε, γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει ο άνθρωπος και ό,τι είναι προς όφελος των δημοτών και των πολιτών».

Ακολουθεί σχετικό video και φωτογραφικό υλικό.

 

[/vc_column][/vc_row]