Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο

Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
«ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

______________________________________________________________________________________

Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο

 

1η ημέρα: 08/11, Πειραιάς – Αίγινα (Εσπερινός στον Άγιο Νεκτάριο)
Συγκέντρωση το μεσημέρι, επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλου για Αίγινα. Μετά από περίπου μιάμιση ώρα θαλάσσιας διαδρομής θα φτάσουμε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα περίπου στις 18:30 θα μεταβούμε στον επιβλητικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου όπου θα τελεστεί ο πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κύριος Σεραφείμ. Επιστροφή στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

aigina22η ημέρα: 09/11, Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου – Ναός Αφαίας – Ιερά Μονή Αγίου Μηνά – Πειραιάς
Νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν για να επισκεφθούμε εκ νέου τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, κτισμένο το 1904 από τον Επίσκοπο Πενταπόλεως Νεκτάριο. Θα τελεστεί πολυαρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κυρίου Σεραφείμ. Έπειτα χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της Μονής, όπου μπορούμε να δούμε τον τάφο και το κελί του Αγίου, στο οποίο φυλάσσονται προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε για να θαυμάσουμε το Ναό της Αφαίας και μέσα σε πυκνό πευκόδασος, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Μηνά, το οποίο αν και από τα νεότερα του νησιού, γνωρίζει σημαντική πνευματική άνθηση. Τέλος επιστροφή στην πόλη για φαγητό σε ελεύθερο πρόγραμμα και αργά το απόγευμα συγκέντρωση στο λιμάνι για την αναχώρησή μας για Πειραιά..

 

Περιλαμβάνονται

Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3*
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Αίγινα – Πειραιάς σε οικονομική θέση
Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο,
Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη
Αρχηγός εκδρομής & Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

Πρωϊνό, γεύματα και δείπνα, Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα
 

Σημεία και ώρες συγκέντρωσης και αναχώρησης

  • 1ο σημείο: Καλλιμάρμαρο Στάδιο 13:00 (αναχώρηση)
  • 2ο σημείο: Λιμάνι Πειραιά 13:30, απέναντι από την Αγία Τριάδα

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

210 41 18 602,   210 41 18 640,   ekdromes@pe912fm.com

 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο VLASSOPOULOS.

 

Σημείωση:

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί ή ακόμα και να αφαιρεθεί κάτι αν κριθεί αναγκαίο από τον αρχηγό της εκδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του.
Η κατοχύρωση της θέσεως θεωρείται δεδομένη μετά από την καταβολή της οριζόμενης προκαταβολής.
Σε περίπτωση ακύρωσης θέσης στην Εκδρομή είκοσι μέρες (20) πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αναχώρησης του γκρουπ, επιστρέφεται το ποσό στο ακέραιο.