Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ (Μια φρικιαστική πτυχή της παγκόσμιας σιωπηρής γενοκτονίας).

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 15η Μαΐου 2023.

 

Ο ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

(Μια φρικιαστική πτυχή της παγκόσμιας σιωπηρής γενοκτονίας)

 

Η σύγχρονη ηθική καταβαράθρωση της ανθρωπότητας δεν έχει προηγούμενο στην ανθρώπινη ιστορία. Και τούτο διότι, σε αντίθεση με τις παλαιότερες εποχές, το κακό και η αμαρτία, όχι απλά έχουν απενοχοποιηθεί, αλλά θεωρούνται ως «φυσικές επιλογές», ως «ατομικό δικαίωμα», ως «ελεύθερη έκφραση» και προστατεύονται από τους νόμους!  Αντίθετα, η ηθική, η αρετή, το αγαθό, συκοφαντούνται ως «αναχρονιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος». Τους καλούς και αγαθούς πολίτες, οι οποίοι εμφορούνται από τα πανανθρώπινα συστήματα αξιών και κυρίως από την χριστιανική ηθική, τους χαρακτηρίζουν ως «καθυστερημένους», «σκοταδιστές», «αναχρονικούς», «εχθρούς της προόδου» κλπ, λοιδορώντας τους και συχνά οδηγώντας τους στα δικαστήρια, όταν τολμήσουν να ελέγξουν την αμαρτία και το κοινωνικό κακό!

Μια από τις χειρότερες αμαρτίες, θεωρείται γενικά το φοβερό έγκλημα των εκτρώσεων, δια των οποίων βρίσκουν τραγικό και άωρο θάνατο εκατομμύρια ανυπεράσπιστα έμβρυα, αγέννητα παιδιά, από τα νυστέρια ασυνείδητων γιατρών – μακελάρηδων, με την συγκατάθεση των «γονέων» τους, που έχουν φθάσει σε πλήρη νέκρωση κάθε γονεϊκού ενστίκτου, γενόμενοι χειρότεροι από τα ζώα, τα οποία υπερασπίζουν μέχρι θανάτου τα τέκνα τους!

Έχουμε αναφερθεί με πολλές ανακοινώσεις μας στο τεράστιο πρόβλημα των εκτρώσεων, αναλύοντας τις τρομακτικές διαστάσεις του, σε επίπεδο θεολογικό, ηθικό, κοινωνικό, ψυχολογικό, ιατρικό, και εθνικό. Η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι το ίδιο τραγική, όπως σε όλο τον «πολιτισμένο» κόσμο. Περισσότερες από 350.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στα δημόσια και ιδιωτικά μαιευτήρια, κατακρεουργώντας, με τον πλέον σαδιστικό τρόπο τα ανυπεράσπιστα έμβρυα. Τα τελευταία τριάντα χρόνια μια Ελλάδα δολοφονήθηκε και εξαφανίστηκε, ενώ αυτή που έμεινε, κατάντησε αναιμική και γερασμένη! Η Ελλάδα μας αργοπεθαίνει. Οι γεννήσεις μειώνονται και οι θάνατοι αυξάνονται. Το εργατικό δυναμικό μειώνεται. Η ύπαιθρος ερημώνει. Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν. Ο στρατός μας αποδυναμώνεται. Σε λιγότερο από τρεις δεκαετίες ο πληθυσμός της χώρας μας δεν θα ξεπερνά τα 8.000.000! Μια αργή σιωπηλή εθνική γενοκτονία είναι σε πλήρη εξέλιξη!

Πολλοί ειδικοί και επιστήμονες επισημαίνουν το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, που πλήττει σήμερα καίρια την πατρίδα μας, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα εθνικά μας προβλήματα. Οι ειδικοί επισημαίνουν με βάση δημογραφικές έρευνες ότι ο δείκτης γεννητικότητας στην Ελλάδα έχει κατέβει στο 1-1,3. Είναι δηλαδή εφιαλτικά χαμηλός στην ελληνική οικογένεια. Σύμφωνα με αυτό τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων, θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια.  Ο χρόνος για μια συνολική πολιτική αναστροφής του δημογραφικού προβλήματος ως απόλυτη εθνική προτεραιότητα και στρατηγική είναι πάρα πολύ περιορισμένος. Το δημογραφικό πρόβλημα γίνεται ακόμη οξύτερο σήμερα, αν συνδυαστεί με την αθρόα λαθρομετανάστευση, οπότε το όλο θέμα παίρνει πλέον διαστάσεις εθνικής τραγωδίας. Παραμένει μέχρι σήμερα, παρά τις επισημάνσεις των ειδικών, ένα μείζον και φλέγον ζήτημα, που έχει ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετωπίσεως.

     Δυστυχώς η Πολιτεία κανένα δραστικό και αποτελεσματικό μέτρο δεν έλαβε μέχρι σήμερα και εξακολουθεί να κωφεύει και να αδιαφορεί απέναντι σ’ όσους επισημαίνουν την δραματική αυτή κατάσταση. Αντί να ενθαρρύνει τις ελληνικές οικογένειες για ένα τρίτο παιδί με φορολογικές ελαφρύνσεις και άλλα οικονομικά κίνητρα, κάνει το εντελώς αντίθετο. Προωθεί τα «δικαιώματα» όλων εκείνων που προωθούν τον εθνικό και κοινωνικό μας αφανισμό! Αποποινικοποιήθηκε η έκτρωση. Απαξιώνεται το μυστήριο ζωής, θεωρώντας πως το έμβρυο δεν είναι ανθρώπινη ύπαρξη εξ’ άκρας συλλήψεως. Ταυτίζεται το έμβρυο με το σώμα της μητέρας, δίνοντάς της το δικαίωμα να έχει αυτή λόγο για το θάνατο, ή την επιβίωση του! Θυμίζουμε ένα χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο συνέβη πριν από καιρό. Όταν μια ομάδα πολιτών αγόρασαν διαφημιστικό χώρο στο μετρό Αθηνών, για την υπεράσπιση των αγέννητων παιδιών, οι «προοδευτικοί» αντέδρασαν με σφοδρότητα, οδηγώντας την κυβέρνηση, δια του τότε υπουργού Υποδομών, να κατεβάσει, φασιστικώ τω τρόπω, τις αφίσες[1]!

Στην παρούσα ανακοίνωσή μας θα αναφερθούμε σε μια άλλη φρικιαστική πτυχή του εγκλήματος των εκτρώσεων, στην «θρησκευτική» του διάσταση!  Ναι, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο, οι εκτρώσεις άπτονται και «θρησκευτικών» πίστεων και δοξασιών και το χειρότερο: έχουν «τελετουργικό χαρακτήρα»! Αφού μελετήσαμε επισταμένως αξιόπιστα δημοσιεύματα και αναλύσεις, θεωρήσαμε χρέος μας να παρουσιάσουμε και αυτή την φρικώδη διάσταση προς ενημέρωση του πιστού λαού του Θεού, προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι οι θρησκευτικές τελετουργίες της εκτρώσεως προωθούνται και εφαρμόζονται ως «θρησκευτικό δικαίωμα» από συγκεκριμένες σατανιστικές οργανώσεις και γενικότερα από τον χώρο  του σύγχρονου Αποκρυφισμού.

Όπως είναι γνωστό, στις Η.Π.Α. το Ανώτατο Δικαστήριο έβαλε σοβαρούς περιορισμούς στο «δικαίωμα» αυτό, ώστε να κινήσει την οργή των υπερασπιστών των εκτρώσεων. Κάποιοι βρήκαν τον τρόπο να παρακάμψουν την δικαστική απόφαση και ανήγαγαν την πρακτική των εκτρώσεων ως «θρησκευτικό δικαίωμα», ως «τελετουργική πράξη», ώστε να υπαχθούν οι γυναίκες που θέλουν να κάμουν έκτρωση, στο περί ελευθερίας της θρησκείας καθεστώς των Η.Π.Α.! Κατέφυγαν σε αποκρυφιστικές οργανώσεις και κύρια σε σατανιστικές ομάδες, οι οποίες έχουν στο τελετουργικό τους ανθρωποθυσίες!

Φρικιαστικά δημοσιεύματα αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής: «Σατανιστές βρήκαν έναν διαβολικά έξυπνο τρόπο για την αποφυγή του νόμου περί αμβλώσεων. “Δεν θα σιωπήσουμε απέναντι σε έναν άδικο νόμο”, δήλωσε η οργάνωση που συνδέει την αναπαραγωγική με τη θρησκευτική ελευθερία. Ο Ναός των Σατανιστών έχει να προτείνει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική για να ξεφύγουν οι γυναίκες από τους δρακόντειους περιορισμούς του νέου νόμου για τις αμβλώσεις στο Τέξας: τη λήψη ενός ναρκωτικού που προκαλεί την άμβλωση ως έκφραση της θρησκευτικής ελευθερίας και μέρος μιας θρησκευτικής ιεροτελεστίας. Ένας δικηγόρος του ναού που εδρεύει στη Μασαχουσέτη έστειλε επιστολή στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει να επιτραπεί στην σατανιστική οργάνωση η πρόσβαση χωρίς ιατρική συνταγή στα φάρμακα που προκαλούν άμβλωση, τα οποία είναι η μιφεπριστόνη και μισοπροστόλη, ως μέρος της “μυστηριακής” τελετουργίας της άμβλωσης. Για τον ναό, η σωματική αυτονομία και η επιστήμη είναι ιερά και το τελετουργικό της άμβλωσης είναι μια σημαντική έκφραση αυτών των πεποιθήσεων, εξήγησε ο συνιδρυτής του ναού Λούσιεν Γκρίβες. “Η μάχη για τα δικαιώματα των αμβλώσεων είναι σε μεγάλο βαθμό μια μάχη ανταγωνιστικών θρησκευτικών απόψεων και η άποψή μας ότι το μη θεμιτό έμβρυο είναι μέρος του σώματος που κυοφορεί προστατεύεται από την Θρησκευτική Ελευθερία’, πρόσθεσε σε δήλωσή του”»[2]!

Η ιστοσελίδα της σατανιστικής οργάνωσης γράφει: «Ο Σατανικός Ναός είναι έτοιμος να βοηθήσει κάθε μέλος που συμμερίζεται τις βαθιά θρησκευτικές πεποιθήσεις του σχετικά με το δικαίωμα στην αναπαραγωγική ελευθερία. Κατά συνέπεια, ενθαρρύνουμε κάθε μέλος που διαμένει στο Τέξας και επιθυμεί να υποβληθεί στο τελετουργικό Σατανικής Άμβλωσης μέσα στις πρώτες 24 εβδομάδες της εγκυμοσύνης να επικοινωνήσει με τον Σατανικό Ναό, ώστε να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε να καταπολεμήσουν άμεσα αυτόν τον νόμο….Δεν θα μας παρασύρει στη σιωπή ένας άδικος νόμος, ή μια τυραννική κρατική κυβέρνηση»[3].

Άλλο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως «Ο ‘Σατανικός Ναός’ μηνύει τόσο την πολιτεία του Μιζούρι όσο και την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι που περιορίζουν την άμβλωση παραβιάζουν την “ελεύθερη άσκηση” της θρησκείας των μελών του. Στην μήνυσή τους οι Σατανιστές αναφέρουν ότι γι’ αυτούς η άμβλωση είναι “ουσιώδες θρησκευτικό καθήκον”. “Για μας η έκτρωση είναι ένα “μυστήριο”, λένε οι σατανιστές»[4]!

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο διαβόητος «Σατανικός Ναός»; «Ο ναός – ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως “αθεϊστικός” και η αποστολή του να αντιμετωπίζει τις θρησκευτικές διακρίσεις για να “διασφαλίσει τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους και να υπερασπιστεί τα συνταγματικά δικαιώματα των μελών του” – είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες που εμφανίζονται να πολεμήσουν τον νέο νόμο για τις αμβλώσεις, τον πιο περιοριστικό στο έθνος»[5]. «Ο “σατανικός ναός” διοργανώνει σατανιστική “Μαύρη Λειτουργία” (διακωμώδηση/ βεβήλωση της χριστιανικής θείας κοινωνίας), προωθεί σατανιστικά κατηχητικά για παιδιά, προωθεί τον “γάμο” μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, τις αμβλώσεις ως μέρος μάλιστα ενός σατανικού “τελετουργικού αμβλώσεων”, επιτίθεται σε θρησκευτικά μνημεία και προωθεί τη δημόσια λατρεία ενός δαιμονικού αγάλματος που ονομάζεται Baphomet, το οποίο πλαισιώνεται από δύο μικρά παιδιά (σύμφωνα με το Vice Magazine, όσοι παρευρέθηκαν στα πρώτα αποκαλυπτήρια του αγάλματος έπρεπε να “πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο”). Επίσης, έχουν δηλώσει ότι υποστηρίζουν τον πλουραλισμό και “απεχθάνονται τον εθνικισμό”»[6].

Με τις «τελετουργικές εκτρώσεις» φαίνεται να συνδέεται και το σύγχρονο νεοπαγανιστικό «κίνημα», κυρίως η μαγικοπαγανιστική Wicca, η οποία αποτελεί και το πλέον πολυπληθές και μαχητικό κομμάτι του Νεοπαγανισμού. Σχετικό δημοσίευμα είναι αποκαλυπτικό: «Η χρήση αίματος είναι απαραίτητη. Οι γουικανοί ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν θυσίες, αλλά χρησιμοποιούν δικό τους αίμα, κυρίως από τις εμμηνορρυσίες των γυναικών. Αλλά ελληνική ιστοσελίδα μας πληροφορεί ότι υπάρχει στο εξωτερικό ταύτιση ανάμεσα στη Wicca και των υποστηρικτών του λεγομένου “Δικαιώματος στην Άμβλωση”. Στη Φλόριντα των ΗΠΑ η Wicca έστειλε εγκύκλιο στα μέλη της για να εφαρμόσουν ως εθελοντές μαγικές τελετουργίες σε κτήμα κλινικής αμβλώσεων. Διαπιστώθηκε όμως πως η ταχυδρομική θυρίδα της Wicca ανήκε στην Βερόνικα Τζόρταν, η οποία εργάζεται στην κλινική. Επίσης η κορυφαία αμερικανίδα μάγισσα και μέλος της Wicca  Τζινέτ Πάρις στο βιβλίο της “Το Ιερό Μυστήριο της Έκτρωσης” αναφέρει πως “είναι ηθικά αποδεκτό η γυναίκα που δίνει ζωή μπορεί να την καταστρέψει”, πως “η άμβλωση είναι ένα άλλο είδος ηθικής, της παγανιστικής”, ακόμη “μπορεί κανείς να καταφύγει στην άμβλωση περιστασιακά, όταν χρειαστεί να θυσιαστεί το έμβρυο για κάποιον ανώτερο σκοπό  … η άμβλωση ως θυσία στην Άρτεμη, (είναι) ιερό μυστήριο για να μείνει αγνό το δώρο της ζωής”»[7]!

Από τα παραπάνω φρικιαστικά έγινε νομίζουμε κατανοητό πως το έγκλημα των εκτρώσεων, ή μάλλον η φοβερή γενοκτονία της σύγχρονης ανθρωπότητας, είναι έργο του «απ’ αρχής ανθρωποκτόνου» διαβόλου (Ιωάν.8,45). Αυτός μισεί θανάσιμα τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τα αθώα παιδιά, οδηγώντας τα τραγικά ανθρώπινα υποχείριά του, τους «γονείς» να φονεύουν τα τέκνα τους! Και όπως αποδείχτηκε, οι εκτρώσεις δεν είναι μόνον απλά ειδεχθείς φόνοι, αλλά κατάντησαν να είναι και λατρεία στο Σατανά! Δαιμονικοί νόες βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν νομικές απαγορεύσεις τους, στο όνομα της «ελευθερίας της θρησκείας»! Χειρότερος παραλογισμός και πνευματική κατάπτωση από αυτή προφανώς δεν υπάρχει!

Κλείνοντας, κάνουμε δραματική έκκληση στους νέους γονείς και ειδικά στις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν πως η έκτρωση δεν είναι απλά μια «απαλλαγή» από «ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη», ένας έστω «νόμιμος» και ατιμώρητος φόνος, αλλά προσφορά θυσίας στον αιμοβόρο Σατανά. Για μια ακόμη φορά κρούομε  τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το φρικτό αυτό έγκλημα, που αφήνει πίσω του ανθρώπινα ναυάγια, προκαλεί σοβαρά ψυχολογικά, σωματικά, οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα, δημιουργεί συνθήκες δημογραφικής κατάρρευσης της χώρας μας και κατατρώει τις σάρκες της κοινωνίας μας. Καλούμαστε όλοι μας να διατρανώσουμε την διαμαρτυρία μας προς την Πολιτεία και να απαιτήσουμε, ανάμεσα στα άλλα νομοθετήματα, που περιφρουρούν τα δικαιώματα των μειονοτήτων, ή των ζώων, να προστεθεί και η προστασία των δικαιωμάτων των αγέννητων παιδιών, των αθώων αυτών εικόνων του Θεού.

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών

 

 

[1] https://www.ethnos.gr/greece/article/82435/katebaineimeypoyrgikhentolhhafisatoymetrogiatisambloseis

[2]https://www.huffingtonpost.gr/entry/texas-satanistes-vrekan-enan-diavolika-exepno-tropo-yia-ten-apofeye-toe-nomoe-peri-amvloseon_gr_6134d158e4b04778c00675fc

[3] Όπου ανωτέρω

[4]  http://redskywarning.blogspot.com/2015/10/blog-post_7.html

[5]https://www.huffingtonpost.gr/entry/texas-satanistes-vrekan-enan-diavolika-exepno-tropo-yia-ten-apofeye-toe-nomoe-peri-amvloseon_gr_6134d158e4b04778c00675fc

[6] http://redskywarning.blogspot.com/2015/10/blog-post_7.html

[7] www.oodegr.com