Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας στον Πειραιά που συνδιοργάνωσαν από τις 9 Απριλίου έως και την 1η Μαϊου, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Δήμος Πειραιώς. Η έκθεση λειτούργησε στο δημοτικό νεοκλασσικό κτίριο της οδού Κανθάρου.

Δείτε στο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί στιγμές από τα εγκαίνια της Έκθεσης στα οποία παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Μαρκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Νίκος Αμοργιανός.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν:  ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς π. Νήφων Καπογιάννης, ο βουλευτής Α΄ περιφερείας Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Ξυπολιάς, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, η Αντιδήμαρχος Πειραιά κυρία Λίτσα Σαρρή, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Παππάς, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Μαστρονικόλας, Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στέλιος Διαμαντίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Μπάλης, καθώς επίσης εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος και πάρα πολύς κόσμος.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια και τα εκθέματα της έκθεσης.

{module GalleryPowerPlay_553}