Λειτουργία Σχολών Γονέων στην Ι.Μ. Πειραιώς

Λειτουργία Σχολών Γονέων στην Ι.Μ. Πειραιώς

Ο ωραιότερος ανθρώπινος θεσμός είναι ο πανάρχαιος και ιερός θεσμός της οικογένειας που τυγχάνει θεοΐδρυτος, φωλιά στην οποία ο άνθρωπος ξεκουράζεται, κύτταρο ανάπτυξης, δημιουργίας και διατήρησης της ζωής. Μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις φετεινές συναντήσεις της πλησιέστερης Σχολής Γονέων.
Οι Σχολές Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς λειτουργούν σε εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες συναντήσεις, με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο, στο τέλος δε του έτους λαμβάνουν όλοι το σχετικό πιστοποιητικό παρακολουθήσεως.
σχολη γονέων 2011 2Ο Αγιασμός ενάρξεως των Σχολών Γονέων θα τελεσθή στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απότευμα, όπου θα ακολουθήση επίκαιρη ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Ιερωνύμου Νικολοπούλου, Γραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα “Η κρίση στο θεμέλιο.”.
Το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα των Σχολών Γονέων ανακοινώνεται υπό του Ραδιοφωνικού Σταθμού “ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ” στα 91,2 FM.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στου Ιερούς Ναούς, όπου θα λειτουργήσουν οι Σχολές, αλλά και στην σχετική σελίδα του ιστοτόπου.