«ΙΕΡΟ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 27η Νοεμβρίου 2023

 

«ΙΕΡΟ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ!

 

Έχουμε αναφερθεί ήδη σε ανακοινώσεις μας στις απάνθρωπες βαρβαρότητες του Ισλάμ, οι οποίες υπαγορεύονται από το Κοράνιο, ερμηνεύονται από την Χαντίθ, (παράδοση) και ορίζονται από την Σαρία, (ισλαμικό νόμο), ως τρόπος ζωής για τους μουσουλμάνους. Πιστεύουμε ότι το Κοράνιο, μόνο με το επίσης δαιμονικής εμπνεύσεως εβραϊκό Ταλμούδ μπορεί να συγκριθεί σε βαρβαρότητα, ρατσισμό και μίσος για τον συνάνθρωπο, που δεν ασπάζεται τις παρανοϊκές διδασκαλίες του!

Στην παρούσα ανακοίνωσή μας θα επικεντρωθούμε στο «ιερό δικαίωμα» των μουσουλμάνων ανδρών να βιάζουν μη μουσουλμάνες γυναίκες, με σκοπό να κάνουμε γνωστή τη φρίκη που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην Ευρώπη, αλλά και στην πατρίδα μας, μήπως και φτάσει η αγωνιώδης έκκλησή μας σε αυτιά υπευθύνων και συνειδητοποιήσουν ότι είναι ύστατη «ώρα ημάς ήδη εξ’ ύπνου εγερθήναι»[1], πριν είναι αργά!

Αφορμή πήραμε από αποκαλυπτικό δημοσίευμα, με τίτλο: «Το ‘δικαίωμα’ στον βιασμό και την υποδούλωση μη μουσουλμάνων γυναικών»[2]. Συγγραφέας του ο Raymond Ibrahim, ο οποίος είναι διακεκριμένο μέλος του Gatestone Institute και μέλος του Middle East Forum. Το άρθρο αφορά τον τρόπο που βλέπουν οι περισσότεροι μουσουλμάνοι τις γυναίκες[3]. Το δημοσίευμα αρχίζει με την παρατήρηση ότι «Κάποιοι θα τρέξουν να χαρακτηρίσουν το δημοσίευμα με τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες δικαιωματιστές, αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν στις Δυτικές και Χριστιανικές κοινωνίες – χώρες, το Ισλάμ. Όχι, το άρθρο δεν είναι ούτε “ρατσιστικό”, ούτε “ισλαμοφοβικό”. Παρουσιάζει αλήθειες, που πονάνε τους ψευτοπροοδευτικούς φασίστες, που δεν ανέχονται την αντίθετη άποψη»[4].

Και συνεχίζει: «Το αφήγημα υποστηρίζει ότι το Ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης. Αυτό που δεν λέγεται είναι ότι αυτή η ειρήνη έρχεται μόνο αφού όλοι απολαύσουν την “γαλήνη” του μουσουλμάνου. Μέχρι τότε, αυτό που συχνά παρουσιάζεται για να επιταχύνει αυτό το αποτέλεσμα, είναι το ακριβώς αντίθετο: τζιχάντ, ή βία υπέρ του Ισλάμ. Πολλοί μουσουλμάνοι θέλουν φυσικά, να ζουν μια ήσυχη ζωή, να έχουν καλές δουλειές και να απολαμβάνουν τις χαρές αυτής της ζωής. Άλλοι ωστόσο, όπως οι δυτικοί προσήλυτοι στη “θρησκεία της ειρήνης” ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται τρομοκράτες. Αυτοί οι άντρες παραθέτουν τους ίδιους στίχους από το Κοράνι. Τα εδάφια 4:3 και 4:24, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους μουσουλμάνους άντρες να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με όσες γυναίκες “έχουν στο δεξί τους χέρι” – δηλαδή όσες γυναίκες – όλες μη μουσουλμάνες, φυσικά – μπορούν να πάρουν αιχμάλωτες κατά τη διάρκεια μιας τζιχάντ»[5].

Στη Γερμανία, ορισμένοι μουσουλμάνοι μετανάστες κάνουν πράξη την πεποίθησή τους ότι όλες «οι Γερμανίδες είναι εκεί για σεξ». Στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς του 2016 στην Κολωνία, μετανάστες κακοποίησαν περίπου χίλιες γυναίκες. Στη Βρετανία, όπου εδώ και χρόνια υπάρχει μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα, χιλιάδες Βρετανίδες διαφόρων περιοχών, κακοποιούνται και βιάζονται ομαδικά από συμμορίες που αποτελούνται κυρίως από μουσουλμάνους, οι οποίοι προφανώς το θεωρούν ισλαμικό δικαίωμά τους. Μουσουλμάνος ιμάμης στη Βρετανία ομολόγησε ότι οι μουσουλμάνοι άντρες διδάσκονται ότι οι γυναίκες είναι «πολίτες δεύτερης κατηγορίας, κάτι περισσότερο από κτήμα, ή περιουσία πάνω στα οποία έχουν απόλυτη εξουσία» και ότι οι ιμάμηδες κηρύττουν ένα δόγμα «που υποτιμά όλες τις γυναίκες και μεταχειρίζεται τους λευκούς μη μουσουλμάνους, με ιδιαίτερη περιφρόνηση»[6].

Και καταλήγει το δημοσίευμα: «Παρόλο που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτές οι πεποιθήσεις δεν έχουν “καμία σχέση με το Ισλάμ”, σε γενικές γραμμές είναι αποδεκτές στη μουσουλμανική κοινωνία. …Η απάνθρωπη μεταχείριση και η σεξουαλική υποβάθμιση των μη μουσουλμάνων γυναικών και των παιδιών από μουσουλμάνους άνδρες, που το θεωρούν “δικαίωμά” τους, είναι προφανώς κάτι “εξωτικό” που η Δύση προφανώς αναμένεται να αγκαλιάσει στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας»[7]!

Ιδού τι λέει για τον «νόμιμο», από την Σαρία, βιασμό των γυναικών ο Μουφτής Ιμπραχίμ Ντεσάϊ: «Βιάστε χωρίς ενοχές… σαν να τρώτε ψάρια! Μόλις η Σαρία νομιμοποιήσει κάτι, οφείλουμε να το δεχθούμε ως νόμιμο, είτε είναι του γούστου μας είτε όχι, και είτε γνωρίζουμε την υποκείμενη σοφία του, είτε όχι.  […] Ένα κορίτσι-σκλάβα μπορεί να γίνει ιδιοκτησία και ακόμα μπορεί να αγορασθεί και να πουληθεί, οπότε, αυτό το δικαίωμα ιδιοκτησίας – το οποίο υποκαθιστά μια γαμήλια τελετή – δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη να έχει συνουσία μαζί της». Μπορεί δηλ. ο μουσουλμάνος να βιάσει τόσο νόμιμα, σαν να έτρωγε ψάρια! 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, οι τζιχαντιστές δικαιολογούν τα εγκλήματα που διαπράττουν, με τη διδασκαλία του Κορανίου και του «προφήτη» Μωάμεθ, στηριζόμενοι επίσης στις πρακτικές που εφάρμοσε ο ίδιος ο προφήτης Μωάμεθ και οι ακόλουθοί του, στα πρώτα χρόνια της ισλαμικής εξάπλωσης[8]. Ο Μωάμεθ «είχε δυο παλλακίδες, την Εβραία Ρεϋχάνα της οποίας το σύζυγο είχε εκτελέσει με τους Μπανού Κουράιζα και την πήρε ως αιχμάλωτη πολέμου, και τη Μαρία την Κόπτισσα, η οποία του εστάλη ως δώρο από έναν αξιωματούχο της Αιγύπτου. Αυτή του εστάλη με έναν ευνούχο και την αδελφή της, τη Σιρίν, που ο Μουχάμμαντ την έδωσε για σκλάβα σε έναν άλλο οπαδό του»[9]. Γιατί λοιπόν η συμπεριφορά των συγχρόνων τζιχαντιστών εκπλήσσει;[10]!

Παραθέσαμε νομίζουμε επαρκή στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν την φρικώδη και κτηνώδη μεταχείριση των ανδρών μουσουλμάνων στις μη μουσουλμάνες γυναίκες, τις οποίες θεωρούν a priori «άπιστες», «μισητές του Αλλάχ» και ως εκ τούτου δικαιούνται να τις μεταχειρίζονται, όπως αυτοί επιθυμούν, ως αναφαίρετο «ιερό δικαίωμα», ως μίμηση φρικωδών πράξεων, του ιδίου «προφήτη» Μωάμεθ και πάμπολλων άλλων σημαινόντων προσώπων του Ισλάμ. Όσο και αν προσπαθούν οι «μετριοπαθείς» μουσουλμάνοι να δικαιολογήσουν αυτές τις φρικαλεότητες, ερμηνεύοντάς τις «ιστορικά», ότι δηλαδή έγιναν «τότε», η σύγχρονη πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Διαψεύδει επίσης και όλους εκείνους που θεωρούν το Ισλάμ «θρησκεία ειρήνης και σεβασμού του ανθρωπίνου προσώπου». Τέλος διαψεύδει και δυστυχώς καταδεικνύει την πνευματική κατάπτωση υψηλά ιστάμενων εκκλησιαστικών ταγών, οι οποίοι διακηρύττουν ότι το Ισλάμ, όπως και οι όλες οι αιρέσεις και θρησκείες του κόσμου, είναι «ένα από τα πολλά μονοπάτια που οδηγεί στον ένα Θεό»! Δωρίζουν το δαιμονικό Κοράνιο, ως «ιερό βιβλίο των αδελφών (τους) μουσουλμάνων», τιμώντας έτσι με την παρουσία τους την θρησκεία, η οποία επιτρέπει (και) τον βιασμό των γυναικών – σκλάβων του σεξ, ως «ιερό δικαίωμα» των μουσουλμάνων ανδρών, ως πολεμικό λάφυρο, ως «δώρο» του Αλλάχ!

 

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών

 

[1] Ρωμ.13,11-14

[2] http://cosmostatus.blogspot.com/2023/06/gatestone-institute.html

[3] Όπου ανωτέρω

[4] Όπου ανωτέρω

[5] Όπου ανωτέρω

[6] Όπου ανωτέρω

[7] Όπου ανωτέρω

[8]https://www.defence-point.gr/news/%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%89%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B8-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA-%CE%BB%CF%80-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF

[9] https://greekmurtadeen.wordpress.com/2010/02/23/islam-slavery2/

[10] Όπου ανωτέρω