Η εορτή των Χριστουγέννων στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο της Μητροπόλεώς μας

Η εορτή των Χριστουγέννων στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο της Μητροπόλεώς μας

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του σχολείου της Μητροπόλεως μας, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή των παιδιών του Νηπιαγωγείου.

Την εορτή παρακολούθησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι των παιδιών ενώ στο τέλος οι μικροί πρωταγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την καινούργια χρονιά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εορτή των παιδιών του Νηπιαγωγείου στην ιστοσελίδα της Νεότητας (www.impneothta.gr).

 

imp dhmoitko xristoygenna 2012Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Δημοτικού Σχολείου της Μητροπόλεως μας. Στην εορτή, στην οποία παρέστη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Σεραφείμ, τα παιδιά παρουσίασαν δρώμενο επίκαιρο με την εορτή των Χριστουγέννων, είπαν ποιήματα ενώ στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατός μας εξήρε το έργο το οποίο επιτελείται στο σχολείο από τους εκπαιδευτικούς, καθώς επίσης και από τους γονείς, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον χώρο, όπου σε μια εποχή την οποία όλα απομοιώνονται και η οικογένεια υποφέρει από τόσους εξωγενείς κινδύνους, αυτοί ανθίστανται και καταφέρνουν να διδάσκουν στα παιδιά τους τα Χριστιανικά ιδεώδη μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εορτή των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου στην ιστοσελίδα της Νεότητας (www.impneothta.gr).