Η Αγία Ζώνη σε Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ”ΜΕΤΑΞΑ”, Αστυνομία και Λιμενικό

Η Αγία Ζώνη σε Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ”ΜΕΤΑΞΑ”, Αστυνομία και Λιμενικό

Στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ μεταφέρθηκε σήμερα προς προσκύνηση και ενίσχυση τόσο των ασθενούν των αδελφών μας όσο και του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού η Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου που από το Σάββατο το πρωί βρίσκεται στην Ιερα Μητρόπολη Πειραιώς και θα παραμείνει έως την Κυριακή το πρωί 13 Νοεμβρίου 2022.

Κατά την τάξη της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου όπου φυλάσσεται το Θεομητορικό Κειμήλιο της Εκκλησίας μας, κάθε φορά που η Τίμιου Ζώνη εξέρχεται του Αγίου Όρους, επισκέπτεται τα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλεως.

Στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ και τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ, οι οποίοι μετέφεραν το Ιερό Σεβασμα της Παναγίας, υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο αναπληρωτής του Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Νωρίτερα την Τίμια Ζώνη υποδέχθηκε ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά, Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Ευαγγελίδης στο Κεντρικό λιμεναρχείο που είχαν τη ευκαιρία να προσκυνήσουν οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.