ΕΥΡΩΠΗ QUO VADIS? (Αναφορά στις τραγικές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις από την ισλαμοποίηση της Ευρώπης).

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 10η Ιουλίου 2023

 

ΕΥΡΩΠΗ QUO VADIS?

(Αναφορά στις τραγικές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις από την ισλαμοποίηση της Ευρώπης)

 

Τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν τελευταία στη Γαλλία, με την «αυθόρμητη» εξέγερση χιλιάδων διαδηλωτών για τον φόνο ενός 17χρονου από αστυνομικό, τους νεκρούς και τους βανδαλισμούς πολλών εκατομμυρίων ευρώ, συγκλονίζουν όλο τον κόσμο και προκαλούν ανησυχία. Δυστυχώς τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας, συσκοτίζουν τα γεγονότα και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τις πραγματικές αιτίες και τις σκοπιμότητες της εξέγερσης. Αποσιωπάται το γεγονός ότι πρόκειται κυρίως για εξέγερση μουσουλμάνων αλλοδαπών. Δεν είναι άνευ σημασίας η δήλωση του πρώην προεδρικού υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών, Ερίκ Ζεμούρ, ότι «Οι ταραχές στην Γαλλία μπορούν να θεωρηθούν ως η αρχή ενός εμφυλίου, ή εθνοτικού πολέμου»[1]!

Ο δημοσιογράφος κ. Baptiste Gauthey, αρχισυντάκτης του ιστολογίου Contrepoints, (μετάφραση του κ. Ε. Νιάνιου), σε εύστοχο και αποκαλυπτικό άρθρο του, με θέμα: «Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες  …όμορφα καίγονται!», σημείωσε: «Πώς γίνεται ένα απομονωμένο δράμα να πυροδοτεί ένα τέτοιο εθνικό ψυχόδραμα ωθώντας τη χώρα σε μια κατάσταση σχεδόν εμφυλίου πολέμου, όπου δύο Γαλλίες φαίνεται τώρα να πολεμούν η μία την άλλη, τηρώντας η μία και η άλλη μια ανάγνωση που παρουσιάστηκαν παραπάνω; Στα δεξιά της πολιτικής σκακιέρας, οι πιο ριζοσπαστικοί πιστεύουν, όπως ο δοκιμιογράφος και μαχητής Julien Rochedy, ότι “είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν δύο Γαλλίες” από τις οποίες “η καθεμία έχει τώρα τους δικούς της νεκρούς”, πριν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι “κανένα κοινό μέλλον” δεν είναι δυνατό. Αυτό το δράμα θα ήταν ανεπιθύμητο: τελικά θα έφερνε στο φως την αδυναμία συγκρότησης κοινωνίας. Ωστόσο οι θεωρητικοί της μεγάλης αντικατάστασης και οι λιβανιστές της πολυπολιτισμικής κοινωνίας μας είχαν προειδοποιήσει: αυτός ο θάνατος και οι ταραχές που ακολούθησαν το αποδεικνύουν. Σύμφωνα με αυτούς, η ανασφάλεια θα ήταν μόνο ένα ήπιο σύμπτωμα, ο προάγγελος ενός θεμελιώδους προβλήματος πολύ μεγαλύτερου μεγέθους: ορισμένοι πολιτισμοί είναι ασυμβίβαστοι και αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε έναν αποσχιστικό κοινοτισμό»[2].

Πιστεύουμε ότι ακριβολογεί ο κ. Gauthey, διότι δεν είναι δυνατόν η δολοφονία ενός ανθρώπου, (η οποία βεβαίως είναι καταδικαστέα και το λόγο έχει η δικαιοσύνη), να προκαλέσει τέτοιας έκτασης εξέγερση. Το αφήγημα της ανοικοδομήσεως πολυπολιτισμικών κοινωνιών με τον συγκερασμό ισλαμικών και χριστιανικών πολιτιστικών στοιχείων, φαίνεται να καταρρέει ως χάρτινος πύργος, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα γεγονότα στη Γαλλία. Το λυπηρό είναι ότι οι σημερινοί ευρωπαίοι ηγέτες ούτε ακόμη και τώρα είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν την κραυγαλέα αυτή πραγματικότητα και να λάβουν εγκαίρως τα μέτρα τους πριν είναι πλέον πολύ αργά. Αδυνατούν, δυστυχώς, ή δεν θέλουν να κατανοήσουν, ότι ο ισλαμικός «πολιτισμός», όπως αυτός προσδιορίζεται από το Κοράνι και ο Χριστιανικός, στον οποίο γαλουχήθηκε επί πολλούς αιώνες η Ευρώπη, αποτελούν δύο ασύμβατα μεγέθη.

Ένα γεγονός, το οποίο επιμελώς παρασιωπήθηκε, αλλά έχει τη σημασία του, είναι οι κραυγές και οι ιαχές των διαδηλωτών: «Αλλάχου Ακμπάρ». Μουσουλμάνος «εξεγερμένος» ηγέτης δήλωσε: «Αλλάχου Ακμπάρ! Είμαστε Μουσουλμάνοι. Αν μας σκοτώσει η αστυνομία, έχουμε το δικαίωμα να σκοτώσουμε. Είναι γραμμένο στο Κοράνι! Η Γαλλία έπεσε. Σε λίγα χρόνια θα γίνει η πρώτη Ισλαμική Δημοκρατία στην Ευρώπη»[3]! Η συμμετοχή χιλιάδων «έγχρωμων» διαδηλωτών, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει σε αφάνταστο βαθμό στο άμεσο μέλλον η Ευρώπη, η οποία ισλαμοποιείται με ραγδαίους ρυθμούς. Για τους μουσουλμάνους της Ευρώπης, (μηδέ της Ελλάδος εξαιρουμένης), οι ευρωπαίοι ανήκουν στους «απίστους» και ως εκ τούτου είναι «μισητοί του Αλλάχ» και «άξιοι εξοντώσεως», σύμφωνα με τα παραγγέλματα του Κορανίου. Το να βιαιοπραγούν εναντίον τους, να βιάζουν της γυναίκες τους, να καταστρέφουν τις περιουσίες τους και γενικά να τρέφουν μίσος εναντίον τους, είναι πράξεις «θεάρεστες», με ξεκάθαρες επιταγές του Κορανίου και της ισλαμικής παράδοσης, (Χαντίθ)!

Οι ευρωπαίοι ηγέτες «γεύονται» ήδη τους καρπούς της πολυπολιτισμικότητας. Διαψεύστηκαν παταγωδώς οι «εκτιμήσεις» των «ειδικών» για την δήθεν «ένταξη» και «αφομοίωση» των μουσουλμάνων μεταναστών στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και αποδείχθηκε η αδυναμία τους να υιοθετήσουν την κουλτούρα της, ή έστω να την ανεχτούν. Το μόνο που κατόρθωσαν είναι να δημιουργηθούν πολυπληθή ισλαμικά «γκέτο» σε κάθε γειτονιά της Ευρώπης, όπου καλλιεργείται η ισλαμική πίστη, με τον γνωστό φανατισμό και με στόχο την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και ολοκλήρου του κόσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την πληθώρα των γεννήσεων και την βία.

Ως τεκμηρίωση των ανωτέρω παραθέτουμε ένα εύστοχο σχόλιο της κ. Κυριακής Μαθιώτη στο facebook: «Όταν ένας νεαρός από το Μπανγκλαντές έρχεται στην Ελλάδα, φέρει μαζί του, στο δισάκι του, την κουλτούρα του, την θρησκευτική του ταυτότητα, τις καταβολές του. Η κοσμοθεώρησή του, οι πεποιθήσεις του, η νοοτροπία του, είναι καταχωνιασμένα στα λιγοστά του υπάρχοντα, ανάμεσα στα προσωπικά του είδη. Συνήθως είναι μουσουλμάνος Μπενγκάλι, (86,6%), σουνίτης το πιθανότερο, μιας και είναι πολυπληθέστεροι οι σουνίτες έναντι των σιιτών. Προέρχεται από ένα περιβάλλον στο οποίο οι θρησκευτικές μειονότητες, (Σιχ, Αχμαντίγια, ινδουιστές, βουδιστές, χριστιανοί κ.α.), αποτελούν διαρκή στόχο ρατσιστικών εκδηλώσεων. Οι δολοφονίες μετριοπαθών μουσουλμάνων και ανθρώπων άλλων θρησκειών είναι σχεδόν καθημερινές και στοχεύουν στην εθνοτική κάθαρση, που συντελείται από εξτρεμιστικές παραφυάδες των εθνικιστικών ισλαμικών κομμάτων. Η λέξη ‘ανεκτικότητα’ είναι άγνωστη σ’ αυτή τη χώρα. Οι διακρίσεις, η βία, η φτώχεια κι ο αναλφαβητισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Η θέση της γυναίκας σ’ αυτή την κοινωνία είναι απαξιωτική»!

Και συνεχίζει: «Μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον έχει γαλουχηθεί ο νεαρός Μπαγκλαντεσιανός που καταφθάνει στη ‘Γη της Επαγγελίας’, (Ελλάδα), όπου ρέει το μέλι, (πλουσιοπάροχα επιδόματα), περιθάλπεται όταν ασθενεί καλύτερα κι από τον ντόπιο ανασφάλιστο, τηρεί ανεμπόδιστα τις θρησκευτικές του συνήθειες, συνεπικουρείται για οποιοδήποτε θέμα του από τις βαλτές ΜΚΟ, βολταρίζει στον ήλιο, φλερτάρει και “καμακώνει” χωρίς αύριο. Η κουλτούρα του βιασμού είναι πάντα στο δισάκι του. Δεν μας κουβαλιέται εδώ ως tabula rasa. Φέρει μαζί του το σύνολο των παραδόσεων του τόπου του, τα φολκλόρ στοιχεία της μάνας γης του, το lifestyle που άφησε πίσω του. Δεν ενσωματώνεται στη δική μας κουλτούρα· του είναι όχι μόνο ξένη, αλλά αβυσσαλέα αγεφύρωτη! Διαμορφωμένες και ριζωμένες αντιλήψεις δεν απαλείφονται με την είσοδό του στην Εδέμ της Μεσογείου. Είναι εκεί, στο μυαλό του, παγιωμένες, ακλόνητες κι αμετακίνητες. Και δεν φαίνεται να κάνει προσπάθεια να εγκλιματιστεί στα δικά μας ήθη. Δεν δείχνει να αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ένα ισότιμο πλάσμα. Και όπως προείπαμε, την “ανεκτικότητα” δεν την διδάχτηκε στον βίαιο και μισαλλόδοξο τόπο του. Άρα, τι ήρθε να κάνει; Ας μας απαντήσει αντ’ αυτού η Εδέμ, (το ελληνικό κράτος και σ.σ. τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη), που τον κάλεσε!»[4]

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε ανακοινώσεις μας για το μεγάλο πρόβλημα της νόμιμης και παράνομης μετανάστευσης εκατομμυρίων κατοίκων της Ασίας και Αφρικής, (στην απόλυτη πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι), οι οποίοι κατευθύνονται στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι αυτά τα εκατομμύρια των μεταναστών κατευθύνονται αποκλειστικά προς την Ευρώπη, παρακάμπτοντας τις αχανείς, αραιοκατοικημένες και πλουσιότατες χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως π.χ. την Σαουδική Αραβία και τα Αραβικά Εμιράτα, δεν είναι τυχαίο και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, για να καταλάβει κάποιος το γιατί. Η παράνομη μετανάστευση δημιουργεί μια σύγχρονη παγκόσμια τάξη εξαθλιωμένων εργαζομένων προς εκμετάλλευση και όλα αυτά με τη χρηματοδότηση εξωθεσμικών κέντρων που υποστηρίζονται από νεοφιλελεύθερα αριστερά και δεξιά κόμματα. Από στρατηγική άποψη, έχει γίνει πασιφανές, πως η παράνομη μετανάστευση υποκινείται από την Τουρκία ως όπλο για τη δημιουργία στην Ελλάδα πολυπληθούς ισλαμικής μειονότητας, η οποία, είτε με αυθόρμητη, είτε με προκληθείσα αντιπαράθεση, θα μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί καταλλήλως εις βάρος της Ελλάδος.

Η καθηγήτρια Πολιτικής Ιστορίας του πανεπιστημίου του Harvard, Kelly M. Greenhill στο βιβλίο της: «Όπλα μαζικής μετανάστευσης. Βίαιη μετακίνηση, εξαναγκασμός και εξωτερική πολιτική», αποδεικνύει ότι, «η μαζική μετανάστευση είναι αποτέλεσμα πολιτικής εργαλειοποίησης. Η μαζική μετανάστευση επιβάλλεται με τρεις τρόπους. Πρώτον, με την ενεργοποίηση της “υποκριτικής ψυχοπόνιας”, δεύτερον, μέσω πολιτικών απειλών και τρίτον, με την πλασματική αντιπαράθεση των πολιτικών ρευμάτων εντός της χώρας-στόχου»[5]!

Έτσι όπως προχωρούν τα πράγματα δεν θα αργήσει η κατάληψη των εξουσιών στην γηραιά ήπειρο από μουσουλμάνους ηγέτες. Η πρωτοφανής υπογεννητικότητα των ευρωπαίων και οι αλματώδεις γεννήσεις των μουσουλμάνων θα ανατρέψει σύντομα την ισορροπία του πληθυσμού. Ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις υπερτερούν οι μουσουλμάνοι, ώστε εκλέγονται πλέον δήμαρχοι ισλαμιστές! Χριστιανικοί ναοί αδειάζουν από πιστούς και αλλάζουν χρήση, σε αντίθεση με τα τζαμιά, τα οποία φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε συνοικία των μεγαλουπόλεων! Η ευρωπαϊκή κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα, η διατροφή, η ενδυμασία κλπ, παραμερίζονται, ή και καταργούνται, κατ’ απαίτηση των μουσουλμάνων! Χριστιανικές εορτές υποβαθμίζονται, ή και καταργούνται προς χάριν αυτών! Αποφεύγεται η κωδωνοκρουσία και τα εξωτερικά μεγάφωνα των ναών, για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι! Δεν συμπεριφέρονται πια ως φιλοξενούμενοι, αλλά ως νοικοκυραίοι και αυτό το «δικαίωμα» τους το δίνει το Κοράνιο, με το αιτιολογικό ότι «η γη ανήκει στον Αλλάχ και σε αυτή δικαιούνται να κατοικούν οι μουσουλμάνοι»[6], ενώ οι «άπιστοι» πρέπει, είτε να ασπαστούν το Ισλάμ, είτε να εξολοθρευτούν[7]! Αυτή η πρακτική εξολόθρευσης βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στις σκανδιναβικές, οι οποίες υπήρξαν από τις πλέον ανεκτικές στους ισλαμιστές και τώρα υφίστανται πράξεις ακραίων ποινικών αδικημάτων!

Εις ό,τι αφορά την πατρίδα μας έχουμε ήδη επισημάνει ότι η παράνομη μετανάστευση μαζί με το δημογραφικό αποτελούν τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης του έθνους μας. Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη εισροή παρανόμων μεταναστών -εκ των οποίων ένα ελάχιστο ποσοστό είναι πραγματικά πρόσφυγες- σε ένα ουσιαστικά χρεοκοπημένο κράτος και με την ένοχη ανοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αυξάνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα στην οικονομία, στη δυνατότητα εύρεσης εργασίας, στην υγειονομική περίθαλψη και την Παιδεία. Αλλοιώνει την ταυτότητα και τον πολιτισμό του έθνους μας και έχει συμβάλει σε μια αύξηση της εγκληματικότητας, που είναι πρωτόγνωρη για τη χώρα μας. Η πολυπολιτισμική πολιτική των κομμάτων εξουσίας, αριστερών και δεξιών, δημιουργεί εθνολογικές και θρησκευτικές μειονότητες, που αλλοιώνουν τη συνοχή και ιδιοπροσωπία της ελληνικής κοινωνίας και, όπως αποδείχθηκε στη Γαλλία, στη Σουηδία και αλλού, δημιουργούν μια χώρα ανταγωνιστικών κοινοτήτων. Η χορήγηση στέγης, επιδομάτων και ΑΜΚΑ στους παράνομους μετανάστες, την ώρα που Έλληνες, κάποτε νοικοκυραίοι, παλεύουν για την επιβίωση, ενώ οι νέοι μας είναι άνεργοι και φεύγουν με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό για το εξωτερικό, είναι παράλογη, προκλητική και απαράδεκτη από ελληνικές κυβερνήσεις, που υποτίθεται πως ο πρωταρχικός των ρόλος είναι να φροντίζουν για τον λαό που τις ψήφισε. Οι περισσότερες ΜΚΟ που εργάζονται με ανθρωπιστικό πρόσχημα αφήνονται να δρουν ανεξέλεγκτα και ύποπτα, ενώ πλουτίζουν οι κάθε μορφής δουλέμποροι. Φέρουν μεγάλη ευθύνη οι κυβερνήσεις μας, όταν αδιαφορούν γύρω από το θέμα αυτό.

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί με έμφαση η προκλητική ανοχή της ισλαμικής επέλασης από την Αριστερά με το πρόσχημα της «φιλανθρωπίας» και της κακώς εννοούμενης «προόδου». Το γεγονός δηλαδή ότι οι «προοδευτικοί» της άθεης μαρξιστικής αριστεράς και του μηδενισμού εκδηλώνουν την συμπάθειά τους στο θεοκρατικό και απάνθρωπο Ισλάμ, ενώ προσπερνούν με αδιαφορία μια σωρία εγκλημάτων, βιασμών και τρομοκρατικών χτυπημάτων με εκατοντάδες και χιλιάδες αθώα θύματα από φανατικούς ισλαμιστές. Ενώ παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι της ισότητος των δύο φύλων και των δικαιωμάτων των γυναικών, σιωπούν μπροστά στον μισογυνισμό και τις φρικαλεότητες που υφίστανται οι γυναίκες στις ισλαμικές χώρες. Η πρόσφατη προεκλογική δήλωση πολιτικού της Αριστεράς, ό οποίος παρομοίωσε τον φράχτη του Έβρου με το τείχος του αίσχους του Βερολίνου και εξέφρασε την ευχή και την επιθυμία του κάποτε αυτός ο φράχτης να γκρεμιστεί, λέει πολλά και ο καθένας ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.

Ο κ. Άγγελος Γ. Αγοραστός, Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, μας δίδει την εξήγηση αυτής της περίεργης «συμμαχίας»: «Πώς λοιπόν εξηγείται αυτή η “ανιδιοτελής αγάπη” της αριστεράς προς τους μουσουλμάνους “αδερφούς”; Το κλειδί της ανίερης αυτής συμμαχίας αποτελεί ο κοινός στόχος της κατάλυσης της αστικής Δημοκρατίας μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης και η δημιουργία μιας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, η οποία, όμως εάν καταλήξει Ισλαμική, δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την αριστερά. Θεωρώντας τους Ισλαμιστές ως ταξικούς αδερφούς, οι ηγέτες της Αριστεράς ελπίζουν  να χρησιμοποιήσουν τον Ισλαμισμό ως “πολιορκητικό κριό” για να προκαλέσουν την πτώση του καπιταλισμού. Στη διαδικασία αυτή, βλέπουν τη θυσία των ατομικών δικαιωμάτων – ιδίως των γυναικών και των ομοφυλόφιλων – ως ένα αποδεκτό τίμημα έναντι του υπέρτερου  στόχου που είναι η  καταστροφή του καπιταλισμού. […] Οι Ισλαμο-αριστεροί αποτελούν μία απέλπιδα προσπάθεια αποσυντιθέμενων μαρξιστών, που ήταν σε κατάσταση σήψης, κλινικά νεκροί, να βγούνε  από τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας  προσδενόμενοι στις ανερχόμενες δυνάμεις του Ισλάμ»[8].

Είναι προφανές, ότι η ανίερη αυτή «συμμαχία» της Αριστεράς αποτελεί ένα ακόμα μοιραίο ιστορικό της σφάλμα. Όπως παρατηρεί και πάλι ο κ. Αγοραστός: «Οι Ισλαμιστές προσποιούνται ότι  ενώνονται με την Αριστερά υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, ως μία κίνηση τακτικής για να επιτύχουν τον αληθινό στόχο τους που είναι η  επιβολή της ολοκληρωτικής Θεοκρατίας τους. Το μεταναστευτικό κύμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη πιθανότατα αποτελεί συνειδητή κίνηση των πιστών,  που ακολουθούν τις εντολές του Προφήτη, που από την Μέκκα “μετανάστευσε” στη Μεδίνα. 93 στίχοι στο Κοράνι δίνουν κατευθύνσεις για τον σκοπό αυτό. “Θα πλημμυρίσουμε τη Δύση με μετανάστες, ώστε να κυριαρχήσουμε στις κοινωνίες αυτές από μέσα”, (Χαλίφης Ισλαμικού Κράτους, Φεβρουάριος 2015). Οι μουσουλμάνοι μουσαφίρηδες δεν βλέπουν τους Ισλαμο-αγαπούληδες ως ταξικά τους αδέρφια αλλά ως άπιστους μεσο-αστούς». Δεν είναι σε θέση να καταλάβουν οι «Ισλαμο-αγαπούληδες» της Αριστεράς, (άθεοι, φεμινίστριες, ομοφυλόφιλοι, κλπ), ότι αυτοί θα είναι τα πρώτα θύματα της ισλαμικής θηριωδίας, όταν θα γίνουν οι ισλαμιστές εξουσία στην Ευρώπη! Ευτυχώς την τραγική αυτή πραγματικότητα φαίνεται ότι αρχίζει να την αντιλαμβάνεται ο ελληνικός λαός, αν κρίνουμε από την παταγώδη κατάρρευσή της Αριστεράς στις πρόσφατες εκλογές.

Εν όψει αυτών των τραγικών εξελίξεων θεωρούμε αναγκαίο και πάλι να κρούσωμε τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτική ηγεσία του τόπου μας, η οποία οφείλει να αναλογιστεί τις εθνικές της ευθύνες, αντί να αναλώνεται σε ιδεολογικές και κομματικές αντιπαραθέσεις, διότι εν προκειμένω διακυβεύεται η βιωσιμότητα της πατρίδας μας. Καλούμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Και πιο συγκεκριμένα:

1) Να κλείσουν ερμητικά τα ελληνικά σύνορα και να φυλάσσονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Να ζητηθεί δυναμικά και πιεστικά από την Ε.Ε. οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες να καταγράφονται και να ταυτοποιούνται στην Τουρκία. Από εκεί όσοι δικαιούνται άσυλο, να ταξιδεύουν νόμιμα κατευθείαν προς τα κράτη, όπου επιθυμούν να ζήσουν. Αν η Τουρκία δεν το δέχεται, ας κλείσει εκείνη τα σύνορά της. Διαφορετικά θα μένουν όλοι στην Τουρκία, εφόσον τα δικά μας σύνορα θα είναι κλειστά. Σε μια τέτοια περίπτωση άρνησης της Τουρκίας, ας δημιουργήσει ο ΟΗΕ ασφαλείς ζώνες στις εμπόλεμες περιοχές, από όπου θα καταγράφονται και θα ταξιδεύουν πρόσφυγες. Είναι άδικο και τραγικό να πληρώνει η Ελλάδα με την ίδια της την ύπαρξη τους πολέμους, για τους οποίους δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.

2) Να αποκλειστεί η δράση της FRONTEX στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στον Έβρο, καθ’ όσον δεν δρα αποτρεπτικά, αλλά διεκπεραιωτικά και στην ουσία υποβοηθά την εισροή παρανόμων μεταναστών. Η παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο θα ήταν χρήσιμη μόνο εάν πραγματοποιούσε περιπολίες από κοινού με την τουρκική ακτοφυλακή στα μικρασιατικά παράλια, ώστε να αποτρέπει τον απόπλου πλοιαρίων.

3) Για τους ήδη παρανόμως εισελθόντες, να συντομευτούν άμεσα και με κάθε τρόπο οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου μόνο σε όσους δικαιούνται. Παράνομοι μετανάστες από χώρες που δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση πρέπει να αποστέλλονται πίσω στις χώρες τους με συνοπτικές διαδικασίες. Όσοι δεν διαθέτουν επίσημα χαρτιά, (διαβατήριο, ή ταυτότητα), ή έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα, να απελαύνονται με ταχείες διαδικασίες.

4) Η διαχείριση του προβλήματος πρέπει να διενεργείται υπό ελληνική διοίκηση για να υπάρχει υπεύθυνος κρατικός έλεγχος, αντί για την παρατηρούμενη ασυδοσία και αυθαιρεσία καλοπληρωμένων ΜΚΟ, οι οποίες μάλιστα κατηγορούν την Ελλάδα για τις συνθήκες διαβίωσης παράνομων μεταναστών και προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας.

5) Η διασπορά των παράνομων μεταναστών σε διάφορα σημεία της χώρας αποτελεί στρατηγικό και πολιτισμικό κίνδυνο και πρέπει να αποφευχθεί. Η αποσυμφόρηση των νησιών να γίνει με τις απελάσεις όσων δεν δικαιούνται άσυλο.

6) Να τροποποιηθεί η σχετική νομοθεσία, ώστε να αποθαρρύνεται η παράνομη μετανάστευση και να τιμωρούνται αυστηρά οι εργοδότες που απασχολούν μετανάστες χωρίς άδεια εργασίας, ή εκείνοι που ενοικιάζουν σπίτια σε όσους δεν έχουν άδεια εισόδου στην χώρα.

7) Να απαιτηθεί η κατάργηση της άδικης και παράλογης συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙΙ. Για τους ήδη εισελθόντες πρόσφυγες να απαιτηθεί η ισοκατανομή τους σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., ανάλογα με τον γηγενή πληθυσμό και την οικονομική δυνατότητα της κάθε χώρας. Και τέλος,

8) Να καταργηθεί ο νόμος 4332/2015, που αναφέρεται στην Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 7/6.9.2015. Ο νόμος αυτός βασίζεται σε τροποποίηση του γνωστού νόμου Ραγκούση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, (νόμος 3838/2010), ο οποίος κηρύχθηκε αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Κλείνουμε την ανακοίνωσή μας, εκφράζοντας την  ανησυχία μας για την ζοφερή κατάσταση στην άλλοτε χριστιανική Ευρώπη και βέβαια στην Ορθόδοξη πατρίδα μας, η οποία αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής κοινότητας. Η ισλαμική κατάκτηση της γηραιάς ηπείρου, όπως προαναφέραμε, είναι ενορχηστρωμένη από σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού και της Νέας Εποχής, τα οποία θέλουν την ομογενοποίηση της ανθρωπότητας, για να προωθηθεί η ενοποίηση του πλανήτη σε πολιτικό, οικονομικό, πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο. Πάνω απ’ όλα θέλουν να αποχριστιανοποιήσουν την ανθρωπότητα και μια εξελισσόμενη πρακτική είναι η στοχευόμενη επέλαση του Ισλάμ, το οποίο εξωθείται για να καταστρέψει τον «άπιστο» Χριστιανισμό!

Η ανησυχία μας εντείνεται βλέποντας και τους εκκλησιαστικούς  ταγούς, όχι μόνον να μην διαμαρτύρονται για την βίαιη ισλαμοποίηση της Ευρώπης και φυσικά της χώρα μας, αλλά και να συντάσσονται με τις δυνάμεις που την προωθούν! Είναι άκρως λυπηρό, (διότι αποτελεί φρικτή κακοδοξία), το γεγονός ότι θεωρούν το αντίχριστο Ισλάμ ως «μονοθεϊστική και αβρααμική θρησκεία», η οποία «σώζει», τον Αλλάχ ως «αληθινό Θεό», ταυτόσημο του Τριαδικού Θεού, και το Κοράνιο ως «ιερό βιβλίο», το οποίο μάλιστα μοιράζουν αφειδώς. Είναι επίσης πολύ λυπηρό το γεγονός, ότι συμπροσεύχονται με μουσουλμάνους, (καταπατώντας τους Ιερούς Κανόνες), κάνουν κοινές διακηρύξεις,  συντρώγουν στα «ιερά δείπνα» του Ραμαζανιού, (ιφτάρ), εξαγγέλλουν μεγαλόστομες ανακοινώσεις, όταν «συκοφαντηθεί» το Ισλάμ, τελούν μνημόσυνα σε μουσουλμάνους, κ.α., προωθώντας έτσι τον Διαθρησκειακό Οικουμενισμό.

Θεωρούμε την κατάσταση οριακή και ίσως μη αναστρέψιμη για  την διάσωση του Δυτικού Πολιτισμού και των αξιών της ανεξιθρησκείας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, από την επέλαση του Ισλάμ και την κατάληψη της ευρωπαϊκής ηπείρου. Διαβλέπουμε τα δεινά να είναι κοντά σε όλους μας και την αναβίωση των Νεομαρτύρων λίαν πιθανή. Στις σημερινές τραγικές ημέρες μας, όπου το φάσμα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου πλανάται πάνω από την οικουμένη και χιλιάδες αθώοι σφαγιάζονται, κατακρεουργούνται και βασανίζονται από βέβηλα χέρια «εκλεκτών του Θεού», καλούμαστε όλοι μας, πολιτική ηγεσία, κλήρος και λαός να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να πράξουμε το καθήκον μας. Ας αγωνιστούμε με θάρρος, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και με την βεβαιότητα ότι η τελική νίκη δεν ανήκει στο Ισλάμ, αλλά στον Λυτρωτή μας Χριστό!

 

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών

 

[1] https://apagoreuetai-group.blogspot.com/

[2] http://aktines.blogspot.com/2023/07/blog-post_3.html

[3] https://apagoreuetai-group.blogspot.com/

[4]  https://makpress.blogspot.com/2023/06/10-20.html

[5] http://aktines.blogspot.com/2023/07/blog-post_32.html

[6] βλ. Al-Hafiz B.A.Masri, ‘Islam and Ecology’, εν F.Khalid-J.O’Brien (eds.), Islam and Ecology, London, 1992, σ.2

[7] Κοράνιο, κεφ.2,187,189,190,212,213,214,215, κλπ.

[8] https://www.liberal.gr/apopsi/islam-kai-aristera-mia-anieri-symmahia