Εγκαίνια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Εγκαίνια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

To βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.κ. Καρόλου Παπούλια, του Πρωθυπουργού κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, καθώς επίσης και πλήθους υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, του κοινωνικού και πνευματικού κόσμου και καλλιτεχνών.
Ο οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Πειραιώς κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, υποδέχθηκε όλους τους επισήμους προσκεκλημένους στο ανακαινισμένο Θέατρο παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Τάκη Τζαμαργιά. Πλήθος Πειραιωτών είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου για να χαρούν την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας του.
Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον Αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και το σύντομο χαιρετισμό  που απήυθηνε στους παρευρισκομένους για την ευαρέσκειά του για το γεγονός της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου μετά από 14 χρόνια απραξίας. Ακολούθησαν ομιλίες και η τελετή ολοκληρώθηκε με ένα πολυθέαμα με προβολές, μουσική και τραγούδια, το οποίο στο επίκεντρό του είχε το λιμάνι του Πειραιά.

Ακολουθεί ένα σύντομο φωτογραφικό αφιέρωμα στην τελετή εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου της πόλεώς μας.

 

{module GalleryPowerPlay_630}