Εγκαίνια & Αγιασμός Ενάρξεως της λειτουργίας του Εντευκτηρίου Νεότητας της Ι.Μ.Π.

Εγκαίνια & Αγιασμός Ενάρξεως της λειτουργίας του Εντευκτηρίου Νεότητας της Ι.Μ.Π.

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου 2014 ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια του Εντευκτηρίου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως μας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο λόγο του προς τους παρευρισκομένους επεσήμανε ότι το νεότευκτο Εντευκτήριο Νεότητος αποτελεί άλλο ένα δείγμα της μέριμνας και φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και ιδιαιτέρως του Γραφείου Νεότητας προς τους νέους. Το ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς που αφορά στους νέους είναι σήμερα πολύπλευρο, πολυεπίπεδο και καθημερινά δείγματα γραφής μπορεί κανείς να συναντήσει στα κατηχητικά σχολεία, τις νεανικές ενοριακές συντροφιές και τις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας. Σήμερα, το έργο αυτό εμπλουτίζεται και συμπληρώνεται με την έναρξη λειτουργίας του Εντευκτηρίου Νεότητας. Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχήθηκε όπως ανάλογες προσπάθειες ξεκινήσουν σύντομα και σε ενοριακό επίπεδο.

Το Εντευκτήριο Νεότητας βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Καραϊσκου 128 και λειτουργεί καθημερινά 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. με 8:00 μ.μ.


Ακολουθεί σύντομο φωτογραφικό υλικό από τον Αγιασμό και τα εγκαίνια του Εντευκτηρίου.

{module GalleryPowerPlay_861}