Γιορτή Λήξης Β’ περιόδου στη Χριστιανούπολη

Γιορτή Λήξης Β’ περιόδου στη Χριστιανούπολη

Λένε πως όλα τα όμορφα πράγματα κάποτε φτάνουν στο τέλος τους. Έτσι και η β’ κατασκηνωτική περίοδος έφτασε στο τέλος της.

Όμως δεν είναι δυνατόν να “τελειώσουν” όλες οι όμορφες μέρες που περάσαν όσοι βρέθηκαν εκεί, καθώς θα έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη και στην καρδιά τους.

Η τελευταία ημέρα, όπως και οι προηγούμενες άλλωστε, κύλησε πολύ γρήγορα και έφτασε η στιγμή της γιορτής λήξης. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι άρχισαν να καταφτάνουν και γέμισαν το θεατράκι της κατασκήνωσης.

Στη γιορτή λήξης παρευρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Ο Σεβασμιώτατος αποδεικνύει κάθε φορά την αγάπη του στη νεολαία και επενδύει στο μέλλον της Εκκλησίας, στη νεότητα. Με την αγάπη και φροντίδα του γίνονται κάθε χρόνο πραγματικότητα οι στιγμές που όλοι οι κατασκηνωτές και τα στελέχη βιώνουν στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και απευθυνόμενος προς τη νεολαία κάλεσε όλους, επιστρέφοντας τον Οκτώβριο, να γεμίσουν, όπως άλλωστε κάθε χρονιά κάνουν, τα κατηχητικά των ενοριών τους.

Βρείτε σε φωτογραφίες τις κυριότερες στιγμές από τη γιορτή λήξης στον Ιστότοπο της Νεότητας.

Περισσότερες στιγμές Χριστιανικής Κατασκηνωτικής Ζωής μπορείτε να βρείτε επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της Νεότητας.