Αγιασμός έναρξης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ.Πειραιώς

Αγιασμός έναρξης Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ.Πειραιώς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς Πειραιώς με την ευκαιρία έναρξης της νέας χρονιάς.
Παρέστησαν οι καθηγητές και οι σπουδαστές. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Καπογιάννης εκπροσωπόντας τον Σεβασμιώτατο μας Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφειμ. Μετά τον Αγιασμό ο π. Νήφων απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για ευλογημένη χρονιά και τους συνεχάρη για την προσπάθεια που συνεχίζουν να καταβάλουν ώστε να πλαισιώσουν τα ψαλτήρια στις Ενορίες μας. Στο τέλος απενεμήθησαν στους διπλωματούχους και στους  πτυχιούχους της χρονιάς 2015 – 2016 τα Διπλώματα και τα Πτυχία αποφοίτησης από τη Σχολή.
Η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, είναι αναγνωρισμένη από το κράτος και προσφέρει ποιοτική μουσική εκπαίδευση, με υπευθυνότητα και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό. Απόδειξη οι απόφοιτοι ολόκληρης τριακονταετίας, που στελεχώνουν τα Ιερά Αναλόγια και τα σχολεία μας.
Απο φέτος θα λειτουργήσει Μεταπτυχιακό Τμήμα, που συστήθηκε ειδικά για Διπλωματούχους και Πτυχιούχους όπου διδάσκουν εξαίρετοι π. Πρωτοψάλτες και Διδάσκαλοι της ψαλτικής τέχνης, μαζί με τα Τμήματα Φωνητικής και Ορθοφωνίας για όλους τους σπουδαστές της Σχολής.
Πληροφορίες, εγγραφές στην γραμματεία της σχολής Κουντουριώτη 128 στον Πειραιά και στο τηλέφωνο 2130363228 Εmail: sxolibm.imp@gmail.com
Οι εγγραφές συνεχίζονται.
 
 
Agiasmos sbmimp2Agiasmos sbmimp3Agiasmos sbmimp5Agiasmos sbmimp4