Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Με ουσιαστικό στόχο να μπορέσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις όσων βιώνουν την απόλυτη φτώχεια, η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00, μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης με γενικό τίτλο «…και εις έτη πολλά»!

Παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, ερμηνεύουν οι Καλλιτέχνες: Στέλλα Κονιτοπούλου, Μανώλης Κονταρός, Βασιλική Καρακώστα και Παναγιώτης Λάλεζας. Συμμετέχει η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Αντί εισιτηρίου θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης κατά την είσοδο στο Θέατρο.

Η τοπική μας Εκκλησία δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή διανομή μερίδων φαγητού, μέσα από το ενοριακό δίκτυο της Τράπεζας Αγάπης, το οποίο καλύπτει ανάγκες των συνανθρώπων μας χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, φύλο, καταγωγή ή θρήσκευμα, ως δημιουργήματα του Τριαδικού μας Θεού ή στην κάλυψη διαφόρων άλλων αναγκών (ιατροφαμακευτική περίθαλψη, πληρωμές ΔΕΚΟ, ενοικίων κλπ), αλλά ανακουφίζει και κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πόνο.

Η Συναυλία αυτή εντάσσεται στην γενικότερη κοινωνική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας, αφού όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο πολύπλευρο και πολυσχιδές φιλανθρωπικό μας έργο. Θυμίζουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, Δέματα Αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Μέγας Χορηγός της Εκδήλωσης είναι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Για την παραλαβή της δωρεάν κάρτας εισόδου επικοινωνήστε με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» στο 2104118602 και στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως στο 2104122625.

Ακολουθεί σχετικό διαφημιστικό trailer.