Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα θερινά προγράμματα (Summer Camp) των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα θερινά προγράμματα (Summer Camp) των Εκπαιδευτηρίων της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πέμπτη και τελευταία περίοδος των θερινών δραστηριοτήτων (Summer Camp) που διοργάνωσαν για μία ακόμη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου, τελευταία ημέρα των δραστηριοτήτων, τα παιδιά, μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ και να λάβουν την ευχή και την Ευλογία του. Ο Σεβασμιώτατος, μετά από μία σύντομη συνομιλία που είχε μαζί τους, μοίρασε δώρα στα παιδιά, δίνοντας ταυτόχρονα στα ίδια και τις οικογένειές τους τις ευχές του για καλό και όμορφο καλοκαίρι, σημειώνοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων μας, θα περιμένουν να τους υποδεχθούν και πάλι τον Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2023 – 2024, πραγματοποιούνται κανονικά για όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες (Βρεφονηπιακός Σταθμός, Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο), ενώ την επόμενη χρονική περίοδο θα πραγματοποιηθούν τόσο εργασίες συντήρησης, όσο και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, προκειμένου τον Σεπτέμβριο του 2023 τα εκπαιδευτήριά μας να υποδεχθούν τα παιδιά όλων σχολικών βαθμίδων με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Πριν λίγες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά η Γιορτή Λήξης για την σχολική χρονιά 2022 – 2023, την οποία και μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ολοκλήρωση των Summer Camp ΕΔΩ.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Γιορτή Λήξης των Εκπαιδευτηρίων μας ΕΔΩ.