Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνου Κατσαφάδου στον Σεβασμιώτατο.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνου Κατσαφάδου στον Σεβασμιώτατο.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνος Κατσαφάδος επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ.Κατσαφάδος ζήτησε να δει τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να λάβει την ευχή του και να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία, αφού ως γνωστόν εκλέγεται πρώτος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ.Κατσαφάδο για την προσφορά και την βοήθειά του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, κάνοντας, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη μνεία στην καθοριστική του συμβολή για την αποκατάσταση βλαβών τόσο στο καμπαναριό, όσο και στην τοιχοποιία του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιώς.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το πρώτο λιμάνι της χώρας και την ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για κοινωνικά θέματα όπως η αντιμετώπιση της φτώχειας και η ενίσχυση των ασθενεστέρων οικονομικά συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται, αλλά και για εθνικά θέματα, παιδείας, πολιτισμού, υγείας και άλλα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Κωνσταντίνος Κατσαφάδος δήλωσε για μία ακόμη φορά πως θα βρίσκεται πάντα ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.