Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας τοπικής μας Εκκλησίας με τον Δήμο Πειραιά, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και Γρηγόρη Καψοκόλη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να συνεργαστούν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο πρόγραμμα της νέας θητείας την οποία εκ νέου διεκδικεί στο τιμόνι της Δημαρχίας.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον Δήμαρχο για το πλούσιο έργο το οποίο έχει επιτευχθεί σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητας του Δήμου, κάνοντας λόγο για μια νέα πόλη, σύγχρονη, φιλική στον πολίτη, με ανεπτυγμένες οικολογικές δράσεις.

Συμφώνησαν στην συνέχεια της άριστης συνεργασίας όπου επιβεβαιώθηκε τις δύο προηγούμενες θητείες, με στόχο ο Πειραιάς να αποτελεί πρότυπο Ευρωπαϊκής πόλης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για την πόλη, να εργάζεται για το καλό τόσο των Πειραιωτών, όσο και γενικότερα της χώρας, αφού ο Πειραιάς αποτελεί την πύλη εισόδου για εκατομμύρια συνανθρώπους μας ανά τον κόσμο.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.