Αγιασμός Ενάρξεως Φροντιστηρίου Στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Αγιασμός Ενάρξεως Φροντιστηρίου Στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5.00 μ.μ., κάτωθι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πειραιώς, στο παρεκκλήσιο των Αγίων Μεθοδίου και Κυρίλλου, ο καθιερωμένος Αγιασμός της ενάρξεως του Φροντιστηρίου Στελεχών της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς π. Νήφων Καπογιάννης με τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες π. Μεθόδιο Κρητικό (Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως και Διευθυντή του Φροντιστηρίου) και π. Δανιήλ Ψωϊνο (Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού και υπεύθυνο του 2ου έτους του Φροντιστηρίου).

Στον χαιρετισμό του ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και τόνισε το γεγονός του κατά πόσο θα πρέπει να μορφώνονται και επιμορφώνονται τα στελέχη του Νεανικού Έργου για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Εν συνεχεία ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου π. Μεθόδιος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το πρόγραμμα των μαθημάτων και την συμμετοχή σε αυτά.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό μπορείτε να βρείτε εδώ.