Άριστη έκθεση από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Γηροκομείο Πειραιώς, πρόεδρος του οποίου είναι ο Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Άριστη έκθεση από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Γηροκομείο Πειραιώς, πρόεδρος του οποίου είναι ο Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στο Γηροκομείο Πειραιώς, πρόεδρος του οποίου είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η αρμόδια υπηρεσία της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς.

Αφού έγινε επίσκεψη σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου και εξετάστηκαν οι συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων, ύστερα από συνομιλία με τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, στην έκθεση αξιολόγησης οργάνωσης και λειτουργίας που αφορά στις συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Βάση όλων όσων εκτιμήθηκαν κατά την διενέργεια επίσκεψης αξιολόγησης, όσων υπεδείχθησαν και με βάση την εικόνα, που παρουσιάζουν οι ηλικιωμένοι/ες, διαπιστώνεται, ότι η Μονάδα παρέχει στο σύνολό της, ως προς την οργάνωση και λειτουργία της, επαρκείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους/νες παρέχοντας υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην ασφαλή διαμονή τους, αλλά και στην ομαλή ψυχοκοινωνική τους κατάσταση».

Ακολουθούν αποσπάσματα της έκθεσης.