Recommend Print

"Καλή παρέα"

1286B img 7935 32651897208 oΤο Σάββατο (29/12/2018) ο πρωί η εκπομπή «καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη και την Ντίνα Μόσχου, βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, απ' όπου και εξέπεμψε απευθείας μέσα από την συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού alpha 98,9.

Αρκετοί επίσημοι, φίλοι της εκπομπής, αλλά και περαστικοί βρέθηκαν εκεί από τις 9:00 έως και τις 12:00, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους εορταστικές ευχές στους ακροατές του alpha.

Τις δικές του ευχές προς όλους έδωσε ο Σεβασμίωτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος ύστερα από σχετικές ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων αναφέρθηκε και σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Το παρόν επίσης έδωσαν: ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Βουλευτής Γεωργία Γεννιά, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιωτης, το μέλος του πολιτικού γραφείου της Νέας Δημοκρατίας Χριστοφορος Μπουτσικάκης, η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευαγγελία Γιαννακάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Αθανάσιος Τσαγκάρης, ο επιστημονικός σύμβουλος του Έλληνα Επιτρόπου στην Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμοπουλου Σπύρος Σπυρίδωνας, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρουνιας, ο Διευθυντής του Ρ/Σ "Πειραϊκή Εκκλησία" Κώστας Δαντίλης, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου του Πειραια, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, ενώ τα κάλαντα έψαλαν μαθητές των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Μουσική συντροφιά στους ακροατές και τους παρευρισκόμενους κράτησαν: η Ιωάννα Λεγάκη, το μουσικό συγκρότημα "Εκείνος + Εκείνος", ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

 

Την Κυριακή (30/12/2018), η εκπομπή «Καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη, μεταδόθηκε απευθείας από το Γηροκομείο Πειραιώς, προκειμένου να δώσει χαρά και ευχές στους ηλικιωμένους τροφίμους.
Για τις δικές τους ευχές βρέθηκαν εκεί ο διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, η εκπαιδευτική ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, ο ιατρός παθολόγος Μανώλης Νικητιάδης, η Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Ιωάννα Κονίδη, η Γενική Διευθύντρια και Γυμνασιάρχης των Εκπαιδευτηρίων Κυριακή Κούβαρη και ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» Κώστας Δαντίλης.
Μουσική συντροφιά στους εκεί παρευρισκομένους αλλά και στους ακροατές του ALPHA 98.9 κράτησαν η Στέλλα Κονιτοπούλου, την οποία συνόδεψαν ορχηστρικά ο Βασίλης Κλουβάτος, ο Στέλιος Τζανέτης, ο Δημήτρης Ράπτης και ο Βασίλης Οικονόμου, καθώς επίσης και η Όλγα Βενέτη, την οποία συνόδεψε ο πιάνο ο μεγάλος μάεστρος κ.Χάρης Ανδρεάδης.
Παρών και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Πειραιώς.
Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα, ιδίως στις παρούσες συγκυρίες, με την αγαστή πάντα συνεργασία όλων των φορέων της πόλης μας.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ομίλου κ.Δημήτρη Κοντομηνά και την Διεύθυνση του σταθμού για την έμπρακτη πάντα στήριξη και συμπαράσταση του ALPHA στις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας.
Τέλος εξέφρασε ευχαριστίες και ευχές εκ μέρους όλων των παρισταμένων μελών της εφορίας προς όλους υπογραμμίζοντας ότι το Γηροκομείο Πειραιά «είναι ένα μεγάλο σπίτι, μια μεγάλη οικογένεια η οποία με ζεστασιά σκεπάζει τους ηλικιωμένους αδελφούς μας και δίνει την δυνατότητα σε πολλές ανθρώπινες υπάρξεις να βρίσκουν μια ζέστη αγκαλιά».


Doroek8esh2018x

sxolh2018


Δευτέρα 22 Απριλίου 2019
Μεγάλη Δευτέρα, Ιωσήφ Πάγκαλου, Θεοδώρου Συκεώτου, Νεάρχου μάρτυρος, Ναθαναήλ αποστόλου

imp-fylladio-1

pistevw ma8hteia

ex katwtero 2013 2014pistevw h synanthsh small

ENTEYKTHRIO

programma

Περιοδικό "Πειραϊκή Εκκλησία"

pe311 p1
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Έτος 2019 / 29ο - Αριθμός τεύχους 311

Αι αιρέσεις του Παπισμού

aireseispapismou

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Η αίρεσις

της ικανοποιήσεως της Θείας Δικαιοσύνης
δια της Σταυρικής Θυσίας του Κυρίου
air

ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
Κόσμος

«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»
«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»
«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»
KosmosExelixisHDhmiourgia

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
κ.κ ΣΕΡΑΦΕΙΜ word
«ΕΞΕΛΙΞΙΣ Ἤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;»

«ΤΥΧΑΙΟΤΗΣ Ἤ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΣ;»

«ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ἤ  ΑΠΕΡΙΝΟΗΤΟΣ ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ;»