Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή της Μητροπόλεως μας.

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή της Μητροπόλεως μας.

Με αρκετή προσέλευση κόσμου καθώς και την συμμετοχή των Χορωδιών της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Χριστουγεννιάτικη εορτή, στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Η εορτή η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά από το www.PEWEBTV.com  της Μητροπόλεως μας καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους η οποίοι άκουσαν τα παιδιά να ψάλλουν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και να δίνουν ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας αυτές τι δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τα παιδιά καθώς επίσης και τα Κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεως μας τα οποία διακονούν αθορύβως αλλά ζωντανώς τον λόγο του Κυρίου στις κατά τόπους ενορίες και τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών τέτοιες μέρες τα γευόμαστε όλοι. Στην συνέχεια κάλεσε ονομαστικά τους Ιερείς με τις οικογένειες τους για να τους παραδώσει από ένα συμβολικό δώρο επ’ ευκαιρία των εορτών.

Ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ο Θεός να δίνει κουράγιο υγεία και υπομονή στο δύσκολο έργο το οποίο τους έχει ανατεθεί στις Ενορίες τους.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και σύντομα βίντεο με την εορτή όπως αυτή ζωντανά μεταδόθηκε από το www.PEWEBTV.com στον ιστότοπο της Νεότητας της Μητροπόλεως πατώντας εδώ.