Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Επίσκεψη του Αστυνομικού Διευθυντή Πειραιά, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά συνόδευε ο αναπληρωτής του, Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά κ. Πρωτεσίλαος Κωστάζος.

Ο κ.Γεωργόπουλος θεώρησε απαραίτητο να λάβει την ευχή του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψη των νέων του καθηκόντων και τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τόσο την πόλη του Πειραιά όσο και την Περιφέρεια γενικότερα.

Κατά την εθιμοτυπική αυτή συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας και οι δύο από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, υπογραμμίζοντας πως τόσο η τοπική μας Εκκλησία, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί το Σώμα και θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, του προσέφερε ως Ευλογία μία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την ευχή να προστατεύει και να καθοδηγεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του.